Sunday, May 10, 2009

Kaedah Mudah SIFIR - E-BOOK


Sifir adalah mudah. Sesiapa saja boleh menyelesaikan jawapan sifir dengan mudah jika diberi cara atau teknik yang mudah.

Kaedah Mudah Sifir ini bukanlah kaedah bagaimana untuk menghafal sifir. Sebaliknya kaedah yang dipermudahkan untuk para pelajar atau ibubapa mendapatkan segera jawapan SIFIR tanpa perlu menghafal.

Jadi janganlah terlepas peluang keemasan ini... Cepat lah membeli E-Kaedah Mudah Sifir ini untuk anak anda agar SIFIR yang susah menjadi senang dan senang bertambah mudah...Sifir ibarat sebuah refleksi di cermin. Jika anda tahu sebahagian dari SIFIR 1 - SIFIR 11, jadi secara otomatik anda tahu kesemua jawapan SIFIR. Ini kerana, jika diperhatikan gambarajah seperti di atas, jawapan SIFIR 6 x 8 adalah sama dengan 8 x 6!!! Jika anda mengetahui sebahagian dari SIFIR 1 - SIFIR 11 jadi anda tahu kesemua jawapan SIFIR 1 - SIFIR 11...

Dengan adanya Kaedah Mudah Sifir ini, para pelajar akan lebih teruja dan lebih bersemangat untuk menyelesaikan masalah Sifir 1 – Sifir 11.

Ini berdasarkan kepada pengalaman saya ketika mengadakan Kelas Mudah Sifir yang saya adakan pada setiap hari Sabtu atau Ahad. Saya dapati para pelajar yang lemah sifir akan lebih teruja dengan Kaedah Mudah Sifir ini yang mana Sifir yang mereka sangka susah selama ini menjadi lebih mudah. Dengan Kaedah ini anak anda akan lebih yakin pada diri mereka dan seterusnya lebih bersemangat untuk menyelesaikan masalah sifir.

Dengan memberikan jawapan SIFIR yang tepat, pelajar akan merasa bangga dan ini akan menaikkan lagi moral mereka untuk belajar sifir kerana mereka akan beranggapan mereka mempunyai teknik yang memudahkan mereka untuk mendapat jawapan Sifir dengan mudah !!

Berikut dilampirkan Demo E-Kaedah Mudah untuk anda membuat penilaian sebelum membuat pembelian. Walaubagaimana E-Kaedah Mudah SIFIR akan memberi anda secara terperinci bagaimana untuk mendapatkan jawapan SIFIR samada menggunakan teknik jari-jemari ataupun teknik mudah nombor rujukan 10. Kesemua teknik akan diperincikan dengan lebih detail agar mudah difahami oleh para pelajar.

Demo E-Kaedah Mudah SIFIR seperti ditunjukkan dibawah ini hanyalah diambil secara rawak dari buku E-Kaedah Mudah SIFIR yang sebenar.

Adalah diharapkan Kaedah Mudah Sifir dapat membantu mereka yang lemah dalam Sifir agar dapat memudahkan mereka menyelesaikan masalah matematik.


Apa kata mereka yang telah membeli senaskah E-Kaedah Mudah Sifir Ini ?

Pn. Sharina Amir .....


Saya mempunyai seorang anak yang berusia 8 Tahun,yang masih belum dapat menghafal sfir. Tapi alhamdulillah, setelah saya mencuba kaedah Tuan, dan mengajarnya dalam masa sehari sahaja dia dapat menjawab soalan sifir yang susah. Saya sangat-sangat bersyukur menjumpai kaedah ini bukan saja saya seronok dengan perkembangan anak saya ini, malah beliau juga gembira dan tidak sangka dapat menjawab soalan sifir yang sangat susah, contoh 7X8, 8X9 , 7X7 dan seterusnya. Saya rasa memang sangat berbaloi denga RM 10 harge E-book ini. Inilah pengajaran sifir yang pada saya memang sesuai untuk anak-anak, yang malas menghafal sifir ( seperti anak saya). Terima kasih.

En. Rosli ...


ok tk saya da terima. saya sedang praktikkan. nampaknya memang mudah dan senang. cuma skrng ni nk show to my childs pulak....

Rebutlah peluang keemasan ini dengan membeli E-Kaedah Mudah Sifir pada harga RM20.

Anda pasti tidak menyesal dan anak anda pasti teruja dengan Kaedah Mudah Sifir ini...